Млинці з горіхово-грибною начинкою
- Закуски
- Овощи
- Новогодние рецепты
Автор: richinna 15 Декабря 2015
Смачні млинці з цікавою начинкою.
Є різні способи, як загорнути млинці з начинкою, але було помічено,що саме таким способом млинці виходять надзвичайно смачними!!!
Є різні способи, як загорнути млинці з начинкою, але було помічено,що саме таким способом млинці виходять надзвичайно смачними!!!
Потрібно:
- Гриби варені(підпеньки) 300-400 г
- Цибуля 1-2 шт.
- Борошно 2 ст. л.
- Горіхи грецькі(подрібнені) 100 г
- Вершкове масло 2 ст. л.
- Олія 3 ст. л.
- Сіль за смаком
- Молоко або вершки 150-200 мл
- Млинці тонкі 20 шт.
Вершкове масло та олію розігріти на сковороді, додати варені гриби, смажити 5 хвилин.
Додати порізану кубиком цибулю, перемішати, смажити гриби з цибулею ще 5 хвилин.
Додати порізану кубиком цибулю, перемішати, смажити гриби з цибулею ще 5 хвилин.
Посипати смажені гриби просіяним борошном, та добре вимішати.
Смажити гриби з борошном 2 хвилини помішуючи.
Смажити гриби з борошном 2 хвилини помішуючи.
Додати до грибів подрібнені грецькі горіхи.
Смажити гриби з горіхами 2 хвилини помішуючи.
Влити до грибів молоко або вершки, перемішати.
Посолити. Тушкувати на повільному вогні до згущення.
Млинці загорнути, як показано тут.
Начинити кошики з млинців горіхово-грибною начинкою.
Перед подачею,млинці з горіхово-грибною начинкою можна розігріти під грилем та посипати кропом.
Смачного!