Підчеревина копчена в мультиварці-коптильні
- Закуски
- Готую з Любов’ю
Автор: julinka 15 Августа 2015
Я щаслива володарка мультиварки-коптільні, завдяки цій диво-помічниці, я в домашніх умовах копчу різні смакоти.
Ингредиенты
- підчеревина 1 кг.
- часник 4 зуб
- лавровий лист 3 шт.
- суміш перців 1 ч.л.
- спеції до сала 1 ч.л.
- сіль 1 ст. л.
Підчеревину помити, обсушити, розрізати на декілька частин. Часник розрізати на декілька частин та нашпігувати їм підчеревину. В посуді змішати спеції, ціми спеціями натерти підчеревину зверху та збоків. Поставити у холодильник на 2 дні для просолки
У коптильню насипати щепу, накрити кришкою
поставити рещітки та на них покласти підчеревину
виставити програму для копчення та зачекати…
ось воно і готово, а які аромати…
смакує як гарячим так і холодним, але з хлібчиком:) Смачного!