Підчеревина копчена в мультиварці-коптильні

  • Закуски
  • Готую з Любов’ю
Автор: julinka 15 Августа 2015
Підчеревина копчена в мультиварці-коптильні

Я щаслива володарка мультиварки-коптільні, завдяки цій диво-помічниці, я в домашніх умовах копчу різні смакоти.

Ингредиенты

  • підчеревина 1 кг.
  • часник 4 зуб
  • лавровий лист 3 шт.
  • суміш перців 1 ч.л.
  • спеції до сала 1 ч.л.
  • сіль 1 ст. л.

Підчеревину помити, обсушити, розрізати на декілька частин. Часник розрізати на декілька частин та нашпігувати їм підчеревину. В посуді змішати спеції, ціми спеціями натерти підчеревину зверху та збоків. Поставити у холодильник на 2 дні для просолки

У коптильню насипати щепу, накрити кришкою

поставити рещітки та на них покласти підчеревину

виставити програму для копчення та зачекати…

ось воно і готово, а які аромати…

смакує як гарячим так і холодним, але з хлібчиком:) Смачного!