Пікантна індичка з гарбузом і овочами

  • Овощи
  • Блюда из птицы
  • Братство тыквы!
Автор: richinna 30 Сентября 2016
Пікантна індичка з гарбузом і овочами

Ніжне філе індички мариноване в чорнобривцях, з пікантними овочами та гарбузом  в …тайському стилі:) 

Поттібно:

  • Гарбуз (довгий) 150 г
  • Філе індички 500 г
  • Шафран імеретинський 2 ч.л.
  • Олія оливкова 2 ст. л.
  • Зелений горошок(морожений) 1 склянка
  • Цукіні(кабачок молодий) 1 шт.
  • Спаржева фасоля 20-25 шт.
  • Ратунда(болгарський перець 1 шт.
  • Імбир свіжий(корінь) 5-7 см
  • Перцюга 1/2 шт.
  • Часник 3-5 зубч.
  • Соєвий соус 100 мл

Індиче філе помити,порізати на куски та просушити паперовим рушником.

Розрізати куски на смужки та додати сушені чорнобривці. Не солити!

Додати до курячого філе з шафраном олію,перемішати та залишити на 10 хвилин.

Тим часом підготувати овочі. Все нарізати,щоб були овочі готові,бо страва готується швидко і овочі мають бути “аль денте” 

Гарбуз настругати довгими смужками використовуючи овочечистку.

Зелений горошок (морожений) варити 3 хвилини з сіллю та цукром, занурити в холодну воду та дати остигнути, а потім стекти воді.

Індиче філе підсмажити на великому вогні по 2-3 хвилини з обох боків.

Викласти індиче філе в миску, на тій ж самій сковороді підсмажити гарбуз.

Викласти напівготовий гарбуз до індичого філе. 

Гарбуз вийде злегка карамелізованим, за рахунок природнього цукру, і дуже смачним!

В ту ж саму сковороду разом з олією і соком від індички викласти порізаний цукіні та підсмажити 1-2 хвилини.

Додати підготовлений зелений горошок та спаржеву фасолю. 

Квасоля в мене була відварена 1 хвилину і заморожена.

Порізану на смужки ратунду. 

Це все робиться швидко,постійно підкидаючи сковороду з овочами.

В кінці додати в сковороду з овочами імбирь, перцюгу(без насіння) і часник.

Влити соєвий соус в пательню з овочами

Додати індиче філе зі смужками гарбуза та прогріти підкидаючи 1-2 хвилини.

Подавати пікантну страву з індичим філе, гарбузом та овочами теплою.. 

Смачного!