Пампушки гарбузові
- Первые блюда
- Братство тыквы!
- Соленая выпечка
Автор: richinna 27 Июня 2017
Неймовірно пухкі, запашні і сонячні пампушки з гарбузом і кукурудзяною присипкою до перших страв або замість хліба.
Потрібно:
- Гарбузове пюре 1/2 скл.
- Олія 1/2 скл.
- Дріжджі живі 20 г
- Вода тепла 50 мл
- Сіль 1 ч.л.
- Цукор 3 ч.л.
- Кисле молоко (кефір) 200 мл
- Борошно 4-5 скл.
- Кукурудзяна манка 2-3 ст. л.
Дріжджі розвести в теплій воді.
Гарбузове пюре викласти в склянку, долити олією.
Гарбузове пюре викласти в склянку, долити олією.
У відрі хлібопічки на програмі “дріжджове тісто” змішати все крім борошна.
Через 5 хвилин додати борошно і замісити м’яке тісто.
Через 5 хвилин додати борошно і замісити м’яке тісто.
Коли тісто підійде, обім’яти його і викласти на стільницю присипану кукурудзяною манкою.
Розділити тісто на 12 частин.
Сформувати кульки та обмакнути в кукурудзяній манці.
Скласти всі в антипригарну форму.
Скласти всі в антипригарну форму.
В розігріту і вимкнену духовку поставити пампушки на 10-15 хвилин, щоб підійшли.
Не виймаючи пампушки увімкнути духовку на 180 град. нижній нагрів та випікати 20 хвилин.
Та ще 15-20 хвилин на нижньому та верхньому нагріві.
Та ще 15-20 хвилин на нижньому та верхньому нагріві.
Готові пампушки потрібно буде дістати з духовки та розламати їх по лінії розламу.
А тим часом, поки печуться пампушки, приготуйте горіхово-імбирну заливку.