Печінковий паштет з гарбузом та яблуком

  • Мясные блюда
  • Закуски
  • Овощи
  • Братство тыквы!
Автор: Oksana_sadova 1 Октября 2016
Печінковий паштет з гарбузом та яблуком

Паштет виходить дуже смачний і без всякої хімії, яка є в магазинних паштетах. Дякую Ользі Мончук за цікавий і смачний рецептик паштету.

Ингредиенты

  • печінка куряча 500 г.
  • гарбуз 200 г
  • горіхи волоські 3 ст. л.
  • яблука середнього розміру 2 шт
  • олія або вершкове масло
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • горіх мускатний мелений
  • цибуля ріпчаста 1 шт.

Цибулю нарізати кубиками.

Яблука почистити та нарізати кубиками.

Гарбуз теж нарізати кубиками.

Цибулю потушити на маслі або олії до прозорості.

Додати промиту та нарізану печінку.

Протушити декілька хвилин і додати гарбуз з яблуками.Тушити до готовності, можна накрити кришкою, потрібно щоб випарувалася зайва рідина.Посолити та поперчити до смаку, додати дрібку мускатного горіху.

Взяти почищені горіхи та їх подрібнити в блендері або нарізати.

Готову печінку з овочами перемелюємо у блендері до однорідної маси. Додаємо горіхи, перемішуємо. Форму змазуємо маслом і викладаємо у неї паштет.

Випікати у розігрітій духовці при 180С – 30 хвилин.

Смачного!