Печінковий паштет з гарбузом та яблуком
- Мясные блюда
- Закуски
- Овощи
- Братство тыквы!
Автор: Oksana_sadova 1 Октября 2016
Паштет виходить дуже смачний і без всякої хімії, яка є в магазинних паштетах. Дякую Ользі Мончук за цікавий і смачний рецептик паштету.
Ингредиенты
- печінка куряча 500 г.
- гарбуз 200 г
- горіхи волоські 3 ст. л.
- яблука середнього розміру 2 шт
- олія або вершкове масло
- сіль
- мелений чорний перець
- горіх мускатний мелений
- цибуля ріпчаста 1 шт.
Цибулю нарізати кубиками.
Яблука почистити та нарізати кубиками.
Гарбуз теж нарізати кубиками.
Цибулю потушити на маслі або олії до прозорості.
Додати промиту та нарізану печінку.
Протушити декілька хвилин і додати гарбуз з яблуками.Тушити до готовності, можна накрити кришкою, потрібно щоб випарувалася зайва рідина.Посолити та поперчити до смаку, додати дрібку мускатного горіху.
Взяти почищені горіхи та їх подрібнити в блендері або нарізати.
Готову печінку з овочами перемелюємо у блендері до однорідної маси. Додаємо горіхи, перемішуємо. Форму змазуємо маслом і викладаємо у неї паштет.
Випікати у розігрітій духовці при 180С – 30 хвилин.
Смачного!