Печеня з гарбузом,айвою,яблуками та м’ясом

  • Мясные блюда
  • Овощи
  • Братство тыквы!
  • Мультиварка
Автор: richinna 23 Ноября 2014
Печеня з гарбузом,айвою,яблуками та мясом

Смачна та корисна печеня з мультиварки.

Потрібно:

  • М’ясо свинини 600-700 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Яблука 3-4 шт.
  • Айва 2 шт.
  • Гарбуз 1 кг
  • часник 1 головка
  • сіль,спеції

Свинину порізати на куски,

приправити спеціями(без солі)

та тертим часником(1/2 головки).

Додати до свинини порошок імбиру та добре вимішати.

Додати до м’яса цибулю порізану

напівкільцями та руками масажувати свинину з цибулею,щоб цибуля пустила сок.

Залишити маринуватися свинину.

Підготувати яблука,гарбуз та айву.

Гарбуз почистити та порізати на куски

Айву можна не чистити від шкірки,а тільки від серцевини та порізати на дольки.

Яблука почистити та порізати.

Свинину (без цибулі) викласти на дно кастрюлі мультиварки та смажити 2-3 хвилини на 1 ст.л. олії.

Цибулю,яка залишилась від свинини

потрібно посолити сіллю, додати щіпку цукру та перемішати.

Викласти цибулю зверху на м’ясо.

Включити програму “тушкування”

Перемішати цибулю з свининою.

Зверху викласти яблука.

В мене в цій страві яблука будуть служити соусом для печені.

Якщо Ви хочете щоб яблука були цілими,їх потрібно загружати в самому кінці приготування печені та можна залишити шкірку.

Зверху на яблука викласти гарбуз,посолити морською сіллю з італійськими травами,закрити кришку та тушкувати 30-40 хвилин.

Викласти на гарбуз айву та тушкувати ще 10 хвилин.

Готову печеню з гарбуза,айви та свинини посипати тертим часником.

Смачного!