Пиріжки з гарбузовою начинкою (солоною)
- Первые блюда
- Закуски
- Овощи
- Соленая выпечка
Автор: richinna 10 Апреля 2016
Солона начинка з гарбуза, цікава на смак і нагадує начинку з капусти і моркви.
Дуже смачна начинка і готується швидше ніж начинка з капусти,а якщо ще використати швидке дріжджове тісто для смажених пиріжків..
та поки вариться перша страва…
пиріжки з гарбузовою начинкою встигають до столу замість хліба.
Дуже смачна начинка і готується швидше ніж начинка з капусти,а якщо ще використати швидке дріжджове тісто для смажених пиріжків..
та поки вариться перша страва…
пиріжки з гарбузовою начинкою встигають до столу замість хліба.
Потрібно:
- Гарбуз 400 г
- Цибуля 1 шт.
- Часник 3 зубч.
- Коріандр мелений 1/2 ч.л.
- Мускатний горіх 1/4 ч.л.
- Сіль,чорний перець за смаком
- Олія 2 ст.л.
Гарбуз 500 г почистити і порізати на мілкий кубик, теж зробити з цибулею.
На олії смажити цибулю до прозорості, додати коріандр, мускатний горіх, сіль та перець, перемішати і прогріти 1 хвилину, щоб спеції розкрилися.
Додати гарбуз і накрити сковороду кришкою.
На олії смажити цибулю до прозорості, додати коріандр, мускатний горіх, сіль та перець, перемішати і прогріти 1 хвилину, щоб спеції розкрилися.
Додати гарбуз і накрити сковороду кришкою.
Тушкувати гарбуз з цибулею під кришкою 5-10 хвилин. Перемішати.
Як тільки гарбуз стане м’яким,додати подрібнений часник,перемішати і вимкнути.
Остудити начинку.
Остудити начинку.
Доки остигає гарбузова начинка для смажених пиріжків,приготуйте ідеальне швидке дріжджове тісто.
В мене 1/2 порції тіста.
В мене 1/2 порції тіста.
На тісто викладати солону начинку з гарбуза.
Формувати пиріжки,як Вам подобається.
В мене сьогодня трикутні пиріжки.
Розігріти сковороду,змастити олією і смажити пиріжки з гарбузом на повільному вогні з малою кількістю олії.
Смакують пиріжки з солоним гарбузом і теплими і холодними.
Тепер часто буду готувати гарбузову начинку для пиріжків. Дуже смачні пиріжки.
Смачного!