Пиріжки з гарбузовою начинкою (солоною)

  • Первые блюда
  • Закуски
  • Овощи
  • Соленая выпечка
Автор: richinna 10 Апреля 2016
Пиріжки з гарбузовою начинкою (солоною)

Солона начинка з гарбуза, цікава на смак і нагадує начинку з капусти і моркви. 

Дуже смачна начинка і готується швидше ніж начинка з капусти,а якщо ще використати швидке дріжджове тісто для смажених пиріжків..

та поки вариться перша страва… 

пиріжки з гарбузовою начинкою встигають до столу замість хліба.

Потрібно:

  • Гарбуз 400 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Часник 3 зубч.
  • Коріандр мелений 1/2 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/4 ч.л.
  • Сіль,чорний перець за смаком
  • Олія 2 ст.л.

Гарбуз 500 г  почистити і порізати на мілкий кубик, теж зробити з цибулею. 

На олії смажити цибулю до прозорості, додати коріандр, мускатний горіх, сіль та перець, перемішати і прогріти 1 хвилину, щоб спеції розкрилися.

Додати гарбуз і накрити сковороду кришкою.

Тушкувати гарбуз з цибулею під кришкою 5-10 хвилин. Перемішати.

Як тільки гарбуз стане м’яким,додати подрібнений часник,перемішати і вимкнути. 

Остудити начинку.

Доки остигає гарбузова начинка для смажених пиріжків,приготуйте ідеальне швидке дріжджове тісто. 

В мене 1/2 порції тіста.

На тісто викладати солону начинку з гарбуза.

Формувати пиріжки,як Вам подобається.

В мене сьогодня трикутні пиріжки.

Розігріти сковороду,змастити олією і смажити пиріжки з гарбузом на повільному вогні з малою кількістю олії.

Смакують пиріжки з солоним гарбузом і теплими і холодними.

Тепер часто буду готувати гарбузову начинку для пиріжків. Дуже смачні пиріжки. 

Смачного!