Рагу з гарбуза та ковбасок

  • Мясные блюда
  • Овощи
  • Братство тыквы!
Автор: Oksana_sadova 9 Октября 2016
Рагу з гарбуза та ковбасок

От тут http://www.chef.com.ua/recepty/polezno/food-blog-day-video-9442.html я згадувала про Зоряну Івченко, сьогодні пропоную блюдо , яке знайшла в її ЖЖ  і приготувала з незначними своїми змінами. Це рагу  дуже смачне,яскраве та ситне.

Ингредиенты

  • гарбуз 800 г.
  • ковбаски мисливські 200 г.
  • кукурудза консервована 1 банка
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • часник 1-2 зубчики
  • кетчуп 3-4 ст. л.
  • олія
  • мелений чорний перець та сіль
  • зелень петрушки

Гарбуз почистити від шкірки та нарізати великими кубиками.

Нарізати цибулю : я половину нарізала кубиками , а другу половину – півкільцями.

Нагріти в каструлі 2 ст.л. олії, додати туди цибулю та гарбуз, злегка обсмажити до золотистого кольору.

Нарізати ковбаски та 

додати їх разом з кукурудзою та кетчупом до гарбуза з цибулею. Ще додати 250-300 мл. кипятку. Посолити та поперчити. Перемішати.Довести до кипіння.Тушити на маленькому вогні біля 20 хвилин. В кінці додати подрібнений часник.

Подавати рагу гарячим, посипавши зверху нарізаною зеленню петрушки. Смачного!