Рибка під пікантною шапочкою
- Рыбные блюда
- Новогодние рецепты
- Рецепты для влюбленных
- Я люблю…
- Я люблю Chef.com.ua
- Готую з Любов’ю
Автор: Oksana_sadova 3 Марта 2018
Швидко, легко, пікантно і дуже смачно!
Ингредиенты
- риба(філе) 2 шт.
- сухарі панірувальні 3 ст. л.
- томати вялені 6 шт.
- майонез 1 ст. л.
- сир твердий 50 г.
- сіль
- сік лимона
Томати дрібно нарізати.
Змішати їх з панірувальними сухарями і майонезом, щоб вийшла “крихта”.
Нарізати кубиками твердий сир.
Перемішати з томатами та сухарями.
Викласти філе риби (в мене хек)) в форму для запікання (у мене скляна, я її нічим не змащувала), посолити і поперчити філе риби і легенько полити соком лимона.
На філе риби викласти цю суміш ..
Випікати в розігрітій до 200 ° C духовці 15 хвилин.
Смачного!