Рибка під пікантною шапочкою

  • Рыбные блюда
  • Новогодние рецепты
  • Рецепты для влюбленных
  • Я люблю…
  • Я люблю Chef.com.ua
  • Готую з Любов’ю
Автор: Oksana_sadova 3 Марта 2018
Рибка під пікантною шапочкою

Швидко, легко, пікантно і  дуже смачно!

Ингредиенты

  • риба(філе) 2 шт.
  • сухарі панірувальні 3 ст. л.
  • томати вялені 6 шт.
  • майонез 1 ст. л.
  • сир твердий 50 г.
  • сіль
  • сік лимона

Томати дрібно нарізати. 


Змішати їх з панірувальними сухарями і майонезом, щоб вийшла  “крихта”.

Нарізати кубиками твердий сир.

Перемішати з томатами та сухарями.

Викласти філе риби (в мене хек)) в форму для запікання (у мене скляна, я її нічим не змащувала), посолити і поперчити філе риби і легенько полити соком лимона.

На філе риби викласти цю суміш ..

Випікати в розігрітій до 200 ° C духовці 15 хвилин.

Смачного!