Сачове з гарбузом

  • Мясные блюда
  • Овощи
  • Братство тыквы!
Автор: richinna 22 Ноября 2016
Сачове з гарбузом

Сач- смачна та ефектна подача страв. 

На цей раз м’ясне сачове з гарбузом,айвою та овочами. А також і, з грушою і айвою)))

Коли на вулиці заметіль,хочеться чогось теплого і яскравого,що нагадує про літо. 

В даному випадку я приготувала м’ясний сач з гарбузом та овочами.

Замаринуємо м’ясо:

  • Свинина 400 г
  • Часник 5 зубч.
  • Сіль.перець по 1/2 ч.л.
  • Тім’ян 1 ч.л.
  • Мускатний горіх 1/2 ч.л.
  • Вино червоне сухе 1 ст. л.
  • Оливкова олія 2 ст. л.
  • Цибуля 1 шт.

Часник придавити ножем та додати спеції.

Подрібнити ножем, не дуже мілко.

Через добу в мене вже була велика гранітна ступка,про яку я давно мріяла… тому для повторного сачу використала її))).

До свинини додати часник зі спеціями та порізану цибулю,влити вино та оливкову олію. 

Перемішати та залишити на 20 хвилин.

Також для сачове потрібно:

  • Вино біле сухе 100 мл
  • Гарбуз 600 г
  • Перець болгарський зелений 2 шт.
  • Айва 1 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Марокканьська суміш спецій 1/2 ч.л.
  • Базилікова сіль за смаком
  • Гірчиця в зернах,паприкова паста по 1 ст.л.

Гарбуз почистити та порізати. 

Добре розігріти сач та викласти свинину разом з цибулею і маринадом. ГОтуємо на великому вогні.

До гарбуза додати гірчицю в зернах 

та паприкову пасту,вимішати.

Перемішати свинину та влити біле вино.

Коли алкоголь з вина випарується додати   в сач гарбуз.

Почистити та порізати великими скибочками болгарський перець та викласти на гарбуз.

Тоненькими скибочками порізати айву та нарізати помідори на 4-6 частин.

Додати в сач марокканську суміш спецій та базилікову сіль. Через 5 хвилин перемішати та вимкнути вогонь.

Також через добу готувала гарбузове сачове з грушою і айвою,теж було дуже смачно.

Подавати сач посипавши зеленню. 

Смачне м’ясне сачове з гарбузом, грушою і айвою. 

Смачного!