Салат “Венеція”
- Салаты
- Новогодние рецепты
- Рецепты для влюбленных
- Я люблю…
- Я люблю Chef.com.ua
- Готую з Любов’ю
Автор: Oksana_sadova 20 Июня 2018
Цей салат буде актуальний на святковому столі в будь-який час року.
Ингредиенты
- куряче філе 200 г.
- огірки свіжі 1-2 шт.
- яйця 3 шт.
- чорнослив без кісточки 100 г.
- майонез або натуральний йогурт і сметана 70 г.
- жменя горіхів волоських
- сіль та мелений чорний перець за смаком
- зелень для подачі
Чорнослив залити окропом і залишити на 20-30 хвилин, потім злити воду, обсушити і нарізати невеликими шматочками.
Горіхи злегка підсушити на сухій сковорідці.
Куряче філе відварити в підсоленій воді і дрібно нарізати або порвати на волокна.
Яйця відварити і нарізати. Огірки розрізати впоперек на 4 частини, потім нарізати шматочками(За бажанням можна їх почистити).
Майонез (або натуральний йогурт) змішати зі сметаною в рівних пропорціях. Всі інгредієнти перемішати та заправити. За бажанням посолити та поперчити.
Смачного!