Салат “Венеція”

  • Салаты
  • Новогодние рецепты
  • Рецепты для влюбленных
  • Я люблю…
  • Я люблю Chef.com.ua
  • Готую з Любов’ю
Автор: Oksana_sadova 20 Июня 2018
Салат Венеція

Цей  салат  буде актуальний на святковому столі в будь-який час року.

Ингредиенты

  • куряче філе 200 г.
  • огірки свіжі 1-2 шт.
  • яйця 3 шт.
  • чорнослив без кісточки 100 г.
  • майонез або натуральний йогурт і сметана 70 г.
  • жменя горіхів волоських
  • сіль та мелений чорний перець за смаком
  • зелень для подачі


Чорнослив залити окропом і залишити на 20-30 хвилин, потім злити воду, обсушити і нарізати невеликими шматочками.


Горіхи злегка підсушити на сухій сковорідці.


Куряче філе відварити в підсоленій воді і дрібно нарізати або порвати на волокна.


Яйця відварити  і  нарізати. Огірки розрізати впоперек на 4 частини, потім нарізати шматочками(За бажанням можна їх почистити).


Майонез (або натуральний йогурт) змішати зі сметаною в рівних пропорціях. Всі інгредієнти перемішати та заправити. За бажанням посолити та поперчити.

Смачного!