Салат з тунцем в кисло-солодкому соусі

  • Салаты
  • Рыбные блюда
  • Новогодние рецепты
Автор: richinna 7 Января 2017
Салат з тунцем в кисло-солодкому соусі

Вигаданий мною салат з тунцем на новорічний стіл-перевершив всі мої очікування і був з’їдений найперший і до останнього шматочка.

Потрібно:

  • Тунець в кисло-солодкому соусі 1 баночка
  • Пікінська капуста(маленька) 1 шт.
  • Оливки зелені(з анчоусами) 10-12 шт.
  • Зелена цибуля 3-5 шт.
  • Пармезан 75 г
  • Сухарики білі (домашні) 3-4 ст. л.
  • Бальзамічний соус 1 ст. л.
  • Олія печінки тріски,гірчиця в зернах,сік лимону для заправки

Тунець залитий кисло-солодким соуом зі шматочками ананасу, цибулі, болгарського перцю та помідорами перемішати виделкою, щоб тунець подрібнився на маленькі кусочки.

Пікінську капусту крупно порізати та викласти на блюдо гіркою.

Зверху викласти кусочки тунця разом з кисло-солодким соусом.

Оливки з анчоусами порізати кружальцями на 3-4 частини. Викласти на блюдо з салатом.

Притрусити салат з тунцем подрібненою зеленою цибулею.

За допомогою овочечистки настругати пармезан. 

Посипати сухариками та полити заправкою з олією від печінки тріски з гірчицею і соком лимону.

Полити салат бальзамчним соусом і подавати салат з тунцем в кисло-солодкому соусі до столу. 

Смачного і Веселих Вам Свят!