Шоколадний манник з айвою і гарбузом

  • Сладкая выпечка
  • Братство тыквы!
Автор: richinna 24 Ноября 2016
Шоколадний манник з айвою і гарбузом

Любителям вологої ароматної випічки – швидкий і простий рецепт шоколадного кексу з айвою і гарбузом.

Потрібно:

  • Манна крупа 1 скл.
  • Кисле молоко 1 скл.
  • Цукор 150 г
  • Цедра апельсина і лимона 1 ст. л.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Ванільний цукор 1 ч.л.
  • Кориця за смаком
  • Розпушувач 1 ч.л.
  • Айва 1-2 шт.
  • Гарбуз 120 г
  • Суміш спецій для випічки 1,5 ч.л.
  • Какао порошок 2 ст. л.
  • Мак (сухий) 2 ст. л.
  • Шоколад 50 г

Манку залити квасним молоком чи кефіром і перемішати, додати цукор та цедру

куряче яйце і розпушувач,вимішати і  залишити на 10-15 хвилин.

Ще раз вимішати тісто для манника та додати натерту на тертушці з середніми вічками айву.

Вимішати і додати натертий гарбуз.

Всипати какао-порошок та корицю,все добре вимішати.

Додати до тіста сухий мак.

Вилити тісто в форму для випікання змащену маслом, додати кусочки шоколаду.

Випікати шоколадний манник з айвою і гарбузом до готовності біля 1 години при 220 град. 

Смачного!