Сирник з полуничним желе

  • Сладкая выпечка
  • Сезонные продукты
Автор: gutka 12 Июня 2018
Сирник з полуничним желе

На завершення полуничного сезону пропоную приготувати дуже смачний і простий у приготуванні сирник з полуничним желе – поєднання білого і червоного. 

Ингредиенты

  • Для основи:
  • пісочне печиво 200 г.
  • Для сирної маси:
  • сир кисломолочний 350 г.
  • яйця 2 шт.
  • цукор 4-5 ст. л.
  • пачка пудингу 40 г.
  • молоко або вершки 100 мл.
  • Для полуничного желе:
  • полуниця 0,5 л.
  • цукор до смаку
  • пачка полуничного або лимонного желе
  • вода 60-80 мл.

Форму для випікання розміром 20см на 20 см вистелити папером для випічки.

На дно форми щільно викласти пісочне печиво (у мене “До кави”)

У глибокій мисці ретельно перемішати сир з цукром, пудингом, яйцями та насамкінець вилити молоко або вершки.

Особливо збивати масу не потрібно! аби при випіканні сильно не виросла, а пізніше опала.

Просто перемішати до утворення однорідної маси.

Сирною масою залити печиво і відправити запікатись у розігріту до 170 градусів духовку на 35-40 хв.

Готовий сирник залишити до повного охолодження.

Желе (у мене лимонне) розвести у невеликій кількості  гарячої води.

Полуницю з цукром за допомогою блендера збити в пюре і поступово, додати розчинене у воді желе.

Вилити полуничне желе на охолоджений сирник. Десерт поставити у холодильник щонайменше на 8 годин.

Готовий десерт можна декорувати шматочками ківі, чи полуниці. Також дуууууже смачно зі збитими вершками.

Смачного!