Смачненькі гомбовці від Анюти
- Завтраки
- Десерт
- Сладкая выпечка
- Детское меню
- Братство тыквы!
Автор: richinna 19 Сентября 2016

В знак подяки за подарунки від ШефПовара моя донька власноруч (під моїм керівництвом))) приготувала смачнючі і не прості ліниві вареники, а гомбовці з гарбузовим «ананасом» всередині, і заливкою з маком, запечені в духовці. Дуже смачна і ароматна, тануча у роті страва.

Потрібно:
- Кисломолочний сир (творог) 500 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Цукор 1 ст. л.
- Манна крупа 2 ст.л. без верху
- Цукор ванільний 1 ч.л.
- Гарбуз по-естонськи 12 кубиків

Гарбуз по-естонськи відкинути на сито,щоб стік маринад. Такий гарбуз можна замінити на зварений у сиропі з лимоним соком порізаний гарбуз.

Остальні інгредієнти добре вимішати для сирного тіста, як на ліниві вареники.

Руки припудрити борошном. Столову ложку з верхом сирного тіста розплющити на долоні викласти гарбуз та сформувати кульки.

У підсолений окріп занурити сирні гомбовці.
Варити 2-3 хвилини,як тільки гомбовці почнуть вспливати,їх потрібно витягнути ситичком.
А тим часом приготувати заливку.
Варити 2-3 хвилини,як тільки гомбовці почнуть вспливати,їх потрібно витягнути ситичком.
А тим часом приготувати заливку.

Для заливки:
- Сметана 4 ст. л.
- Мак 4 ст. л.
- Цукор 3 ст. л.

Для заливки все добре вимішати.
Форму для запікання змастити вершковим маслом.
Форму для запікання змастити вершковим маслом.

Викласти варені гомбовці з гарбузом в форму.

В нас форма діаметром 20 см,в яку вмістилося 12 гомбовців.

Залити гомбовці заливкою зі сметаною та маком.
Запікати гомбовці з гарбузом під заливкою в духовці 20 хвилин з верхнім та нижнім нагрівом при темпер. 230 град.
Запікати гомбовці з гарбузом під заливкою в духовці 20 хвилин з верхнім та нижнім нагрівом при темпер. 230 град.

Ось такі у нас смачні та соковиті гомбовці з гарбузом від Анюти.

Дуже смачні гомбовці,пригощайтесь та ДЯКУЄМО ШЕФ ПОВАРУ за натхнення!!!
P.S. Особливо велика подяка від мене,бо у нас, в той самий день, ще був суп на обід від Анюти))), і цукати з гарбуза вичитала в журналі,на слідуючі вихідні хоче приготувати))) Короче,журнали з рецептами теж оселилися в дитячій, а я залишилася без подарунків)))
Смачного!
P.S. Особливо велика подяка від мене,бо у нас, в той самий день, ще був суп на обід від Анюти))), і цукати з гарбуза вичитала в журналі,на слідуючі вихідні хоче приготувати))) Короче,журнали з рецептами теж оселилися в дитячій, а я залишилася без подарунків)))
Смачного!