Спагетті з гарбузом та перцем

  • Овощи
Автор: gutka 22 Сентября 2016
Спагетті з гарбузом та перцем

 Спагетті з гарбузом та перцем готуються швидко і просто, а смак просто чудовий.

Ингредиенты

  • макарони (спагетті/пенне) 150 г.
  • гарбуз 140-150 г.
  • перець болгарський 1 шт.
  • часник (зубки) 1-2 шт.
  • олія оливкова 2 ст. л.
  • соус томатний 2 ст. л.
  • петрушка (подрібнена зелень)
  • сир фета 50 г.
  • сіль, перець за смаком

Гарбуз і перець нарізати не дрібними кубиками. Розігріти на сковорідці  оливкову олію, додати подрібнений часник, шматочки гарбуза і солодкого перцю і смажити до готовності. Посолити та поперчити за смаком, додати пару ложок (краще домашнього) томатного соусу. Перемішати і ще пару хвилин протушити.

Тим часом відварити  спагетті до стану All Dente, злити воду. Подавати пасту на порційних тарілках, а зверху викласти тушені овочі. Сир фету нарізати, вискласти зверху на страву та відразу подавати до столу.

Смачного!