Суп-пюре “Зимовий”
- Первые блюда
- Братство тыквы!
- Мультиварка
Автор: richinna 11 Февраля 2017
Взимку так хочеться яскравих і сонячних красок:) Тому, пропоную приготувати смачний, ароматний з витонченим смаком суп-пюре із “зимових” овочів. Готується швидко і “задом наперед” в мультиварці.
Потрбіно на 4 порції:
- Гарбуз 600 г
- Корінь селери 150 г
- Морква 150 г
- Бульйон 1 л
- Сіль,перець за смаком
- Розмарин, мускатний горіх (мелені) по 1/2 ч.л.
- Перець болгарський (ферментований) 1 ст. л.
- Часник 2-3 зубчики
- Олія кукурудзяна 2-3 ст. л.
Овочі почистити і порізати крупним кубиком.
В каструлю мультиварки влити олію і включити програму “смаження овочів”
Додати до мультиварки порізаний корінь селери і моркви. Підсмажити помішуючи до золотавої скоринки.
Додати до мультиварки порізаний корінь селери і моркви. Підсмажити помішуючи до золотавої скоринки.
Додати до овочів гарбуз і вимішати, смажити ще 5 хвилин.
Влити до овочів бульйон. У мене м’ясний бульйон, в якому варився свинний язик.
Додати сіль,розмарин та мускатний горіх.
Варити до закінчення програми “смаження овочів”. Увімкнути “підігрів”
Варити до закінчення програми “смаження овочів”. Увімкнути “підігрів”
Перебити гарячий суп-пюре блендером.
Додати болгарський перець і часник.
В мене болгарський перець з сіллю, восени подрібнений в блендері, який перебродив, т.т. пройшов ферментацію, він має незвичайний смак.
Так роблять аджику в Болгарії, я зробила ще перець:) але про це вже згодом:)
В мене болгарський перець з сіллю, восени подрібнений в блендері, який перебродив, т.т. пройшов ферментацію, він має незвичайний смак.
Так роблять аджику в Болгарії, я зробила ще перець:) але про це вже згодом:)
Перебити перець з часником блендером і все збивати до повітряного стану.
Дуже ніжний і повітряний супчик вийшов.
Дуже ніжний і повітряний супчик вийшов.
Зверху посипати” зимовий” суп-пюре тертим сиром. Пармезан підійде ідеально.
Живіть смачно і яскраво!