Суп-пюре “Зимовий”

  • Первые блюда
  • Братство тыквы!
  • Мультиварка
Автор: richinna 11 Февраля 2017
Суп-пюре Зимовий

Взимку так хочеться яскравих і сонячних красок:)  Тому, пропоную приготувати смачний, ароматний з витонченим смаком суп-пюре із “зимових” овочів. Готується швидко і “задом наперед” в мультиварці.

Потрбіно на 4 порції:

  • Гарбуз 600 г
  • Корінь селери 150 г
  • Морква 150 г
  • Бульйон 1 л
  • Сіль,перець за смаком
  • Розмарин, мускатний горіх (мелені) по 1/2 ч.л.
  • Перець болгарський (ферментований) 1 ст. л.
  • Часник 2-3 зубчики
  • Олія кукурудзяна 2-3 ст. л.

Овочі почистити і порізати крупним кубиком.

В каструлю мультиварки влити олію і включити програму “смаження овочів” 

Додати до мультиварки порізаний корінь селери і моркви. Підсмажити помішуючи до золотавої скоринки.

Додати до овочів гарбуз і вимішати, смажити ще 5 хвилин.

Влити до овочів бульйон. У мене м’ясний бульйон, в якому варився свинний язик.

Додати сіль,розмарин та мускатний горіх. 

Варити до закінчення програми “смаження овочів”. Увімкнути “підігрів”

Перебити гарячий суп-пюре блендером.

Додати болгарський перець і часник. 

В мене болгарський перець з сіллю, восени подрібнений в блендері, який перебродив, т.т. пройшов ферментацію, він має незвичайний смак. 

Так роблять аджику в Болгарії, я зробила ще перець:) але про це вже згодом:)

Перебити перець з часником блендером і все збивати до повітряного стану. 

Дуже ніжний і повітряний супчик вийшов.

Зверху посипати” зимовий” суп-пюре тертим сиром. Пармезан підійде ідеально. 

Живіть смачно і яскраво!