Сушка: Гарбуз

  • Овощи
  • Братство тыквы!
  • Здоровое и полезное питание
Автор: richinna 14 Ноября 2016
Сушка: Гарбуз

Якщо Ксюша відкрила для себе в Карпатах грибну юшку з білих сушених грибів,то я звідти привезла ідею з сушеним гарбузом, який є смачним і солодким перекусом, нічим не гіршим за сушену диню)))

Потрібно:

  • Гарбуз (мускатних,солодких сортів) 1 кг

Гарбуз помити,розрізати на часточки та почистити від шкіри і насіння.

Тонко нарізати на тертушці-шатківниці. 

Та розкласти на піддони сушарки.

Сушити гарбуз в електросушці при температурі 70 град. 3-4 години. 

Смачний і корисний перекус))) Спробуйте! 

Смачного!