Запечений паштет з печінки
- Закуски
- Готую з Любов’ю
Автор: julinka 30 Августа 2015
Запечений паштет з свинячої печінки з додаванням курячого м’яса
Ингредиенты
- куряче м’ясо (окорочка) 200 г.
- печінка 400 г.
- морква 1 шт.
- цибуля 1 шт.
- сало 250 г.
- перець чорний за смаком
- сіль
- лавровий лист
печінку та сало ( у мене з м’ясною прослойкою) нарізати
за допомогою м’ясорубки печінку, куряче м’ясо та сало змолоти, в кінцы додати порублену цибулю та моркву, та також змолоти. Додати сіль та чорний перець
на деко прямокутньої форми з високими бортами покласти папер пергаментний та на нього вилити печінкову масу
запікати паштет в заздалегідь разогрітій духовці до 180 град 40-60 хвилин, дать паштету охолонути. Смачного